Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet ønsker kontakt med to gutter

Vil utelukke at de er den savna Rune Andreas Tømmervik (17).

LETER ETTER 17-ÅRING:  Leteaksjonen etter 17-åringen som har vært savnet i Selbu siden lørdag kveld fortsetter. Gutten var tilstede ved Sommerfestivalen som foregikk på Årsøya i bildet.
Foto: Ole Jørgen Kjellmark / NAKs Flytjeneste / Scanpix
LETER ETTER 17-ÅRING: Leteaksjonen etter 17-åringen som har vært savnet i Selbu siden lørdag kveld fortsetter. Gutten var tilstede ved Sommerfestivalen som foregikk på Årsøya i bildet. Foto: Ole Jørgen Kjellmark / NAKs Flytjeneste / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 17 år gamle Rune Andreas Tømmervik forsvant under sommerfestivalen i Selbu i Sør-Trøndelag i helga.

Til tross for en omfattende leteaksjon, er han ikke sett siden natt til lørdag.

- Det er ikke uvanlig at man kan komme vekk fra hverandre på en såpass stor festival, men nå er festivalen over. Ingenting kan tilsi at denne ungdommen har dratt videre på egenhånd, derfor sees dette som en alvorlig sak, sier politioverbetjent Lars Melvold ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Politiet ønsker nå kontakt med to personer som er observert i nærheten av festivalområdet.

• Cirka kl 3 natt til søndag tok en ungdom kontakt med føreren av en sølvfarget Nissan X-trail og ba om å bli kjørt til Grong. Han skulle betale godt og viste frem to eller tre 500-kronersedler. Bilen sto da parkert ved en åker på nedsiden av veien et lite stykke fra festivalområdet, foran et skogholt ved travbanen. • Cirka klokka 4.50 samme natt haiket en ungdom med en svart Landrover Freelander rundt 300-400 meter  nord for avkjørselen til Selbusjøen hotell og gjestegård på Rv 705. Ungdommen ble sluppet av etter eget ønske nord for Statoil stasjonen og avkjørselen til Alset. Han virket ukjent og sa han skulle på nachspiel til noen venner.
- Sannsynligvis er dette noen andre enn den savna, men vi kan ikke utelukke at det er ham. Det er greit å få ryddet dette ut av saken, derfor ønsker vi å komme i kontakt med disse personene, sier Mevold.

Store letemannskaper forsetter å lete etter 17-åringen utover kvelden.

  - Vi har fortsatt letemannskaper som søker på festivalområdet og i hele Selbu sentrum. Det har også vært gjort søk med dykkere i Selbusjøen, som det kan bli aktuelt å gjenoppta. I tillegg har vi fått inn en rekke tips fra publikum som sjekkes, sier politioverbetjenten.

SAVNET:  17 år gamle Rune Andreas Tømmervik fra Kolvereid er savnet etter å ha deltatt på Sommerfestivalen i Selbu i helgen. 
Foto: Politiet
SAVNET: 17 år gamle Rune Andreas Tømmervik fra Kolvereid er savnet etter å ha deltatt på Sommerfestivalen i Selbu i helgen. Foto: Politiet Vis mer