Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet ønsker tips etter dette brutale knivranet

Truet til seg dagsoppgjøret fra kvinnelig ansatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Vi har avhørt en rekke personer, har innhentet informasjon, og er er svært innstilt på å fange røveren. Samtidig trenger vi hjelp fra publikum for å løse denne saken, sier politioverbetjent Ingar Høye til Dagbladet.

Søndag kveld opplyste Hedmark politidistrikt at bingoen i Gågata i Kongsvinger var utsatt for et grovt ran. Jakten på gjerningsmannen fortsatte utover kvelden og natten.

En maskert mann i svart hettegenser truet til seg et ukjent pengebeløp med kniv før han forsvant. Ranet tok ikke mer enn rundt 20 sekunder.

Nå har politiet gått ut med videomateriale fra bingolokalet og ønsker tips. Se klippet fra hendelsen øverst i saken.

Lokalavisa Glåmdalen har pratet med daglig leder Rune Steffens som forteller at hendelsen skjedde rett før stengetid. Det skal ikke ha vært store kontantbeløp i lokalet, men raneren skal ha fått med seg dagsbeholdningen.

- Det var noen få spillere igjen i bingolokalet, samt en av de ansatte. Bingoen stenger 20.00, og det siste spillet var i gang, opplyser Steffens til Glåmdalen.

Politioverbetjent Høye har følgende beskrivelse av gjerningsmannen:

- Han snakker norsk, og er mellom 170 og 180 centimeter høy. Han hadde et tørkle over ansiktet, lyse olabukser og svart hettegenser.

Ifølge Kongsvinger-politiet har de to lignende saker som fortsatt har status som uoppklart.

- Vi har hatt to lignende ran. Sist i mai 2013. Da var det snakk om bensinstasjoner, men personen brukte kniv.

- Setter dere ranene i sammenheng?

- Vi har alle muligheter åpne, sier Høye.

Har du tips eller opplysninger? Ring politiet på telefon 02800.

BRUKTE KNIV: Gjerningsmannen snakker norsk, og er mellom 170 og 180 centimeter høy. Han hadde et tørkle over ansiktet, lyse olabukser og svart hettegenser, opplyser politiet. Foto: Politiet
BRUKTE KNIV: Gjerningsmannen snakker norsk, og er mellom 170 og 180 centimeter høy. Han hadde et tørkle over ansiktet, lyse olabukser og svart hettegenser, opplyser politiet. Foto: Politiet Vis mer
Hele Norges coronakart