Nittedal:

Politiet oppsøkte siktedes bolig i går

I går var mysteriet i Nittedal en savnet-sak. Politiet bekrefter at de jobbet ved en bolig i går. I dag omtaler politiet stedet som siktedes bolig og som ett av to åsteder.

ETTERFORSKER DRAP: Politiet gjør undersøkelser på flere adresser etter at en person ble funnet død i en bil i Nittedal. Video: Marte Nyløkken Helseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NITTEDAL/OSLO (Dagbladet): En mann i 40-åra er pågrepet og siktet for drap etter at det ble funnet en død mann i 30-åra på en parkeringsplass i Nittedal i 05.30-tida torsdag morgen.

Politiet er bare timer inn i drapsetterforskingen og ønsker ikke å dele detaljer fra hendelsesforløpet for å ikke skade videre undersøkelser.

- Politiet jobber nå på to åsteder. Den ene er den siktedes bolig. Det andre stedet er funnstedet på parkeringsplassen, sier Aud Gravås, som er påtaleansvarlig i Øst politidistrikt.

Politiet ønsker ikke å gå inn på hva som kan være motivet.

Sperret av bolig

Dagbladet er i dag på plass utenfor det politiet omtaler som siktedes bolig i Nittedal. Dagbladet får bekreftet at politiet allerede i går var innom boligen.

- Det er gjort flere etterforskningsskritt både i går kveld og gjennom natta, som tok oss til det funnet vi gjorde i morges, sier politiets innsatsleder Torgeir Killi Haugstad til Dagbladet.

En person som bor i nabolaget passerte sent onsdag kveld boligen. Til Dagbladet forteller vedkommende at hun passerte boligen i 23-tida og la merke til to patruljebiler og politi ved en parkeringsplass like i nærheten av boligen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer