Politiet på bar bakke

KRÅKERØY (Dagbladet.no): Politiet har ingen anelse hva som kan ha skjedd med 12-åringen med Downs syndrom, som ble meldt savnet i går. De avsluttet i kveld leteaksjonen som har pågått i hele dag. - Han kan ha prøvd å kontakte noen, sier foreldrene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Like før klokka 21 var aksjonen i ferd med å bli avviklet. Da hadde dykkerne gått opp av vannet og manngardene hadde gjennomsøkt hele området.

- Vi står helt blanke etter dagens leiting. Vi har ingen spor etter gutten, sier operativ uteleder Øyvind Nilsen.

Forsvinningen fortoner seg som et komplett mysterium. 12-åringen pleier ikke å vandre langt, og nærområdet og fjorden er gjennomsøkt av de over 100 personene som var med på leitinga i dag.

Ifølge foreldrene er sønnen deres en tillitsfull og kontaktsøkende gutt. Han kan ha forsøkt å ta kontakt med noen hvis han har gått seg vill.

Han har vært borte siden han sist ble sett ved familiens hytte på Kråkerøy ved 12-tida i går. Klokka 16 ble han meldt savnet og en større aksjon ble satt igang. Flere dykkere, Røde Kors-mannskap, politifolk, brannfolk, speidere og andre frivillige har lett i hele dag uten hell.

- Gutten kan ikke redegjøre for seg. Han kan dermed trolig ikke oppfatte og svare på tilrop, selv om letemannskapene skulle være like i nærheten av ham når de roper, sa Kjell Syversen, operativ leder i Røde Kors, til letemannskapene tidligere i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer