Politiet på Sunnmøre jakter ukjent gjerningsperson etter voldtekt av eldre kvinne: - Helt forferdelig

Ingress

VOLDTATT I EGET HJEM: Den eldre kvinnen ble voldtatt i sitt eget hjem i Sula. Foto: Einar Gaaseide / Dagbladet
VOLDTATT I EGET HJEM: Den eldre kvinnen ble voldtatt i sitt eget hjem i Sula. Foto: Einar Gaaseide / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet på Sunnmøre jakter en ukjent gjerningsmann etter at en eldre kvinne ble utsatt for vold og overgrep i sitt eget hjem i Sula kommune i Møre og Romsdal.

- Det var den kommunale hjemmetjenesten som fant kvinnen 16. juli. Overgrepet har funnet sted i tidsrommet mellom onsdag 15. juli klokka 19.30 og torsdag dagen etter klokka 08.30. Vi ber om flere tips i forbindelse med etterforskningen, siter politiinspektør Elin Drønnen til Dagbladet.

Politiet startet etterforskningen kort tid etter at kvinnen ble tatt hånd om av helsepersonell, men bekrefter først nå at det dreier seg om et overgrep.

- Vi undersøkte omfanget av hva hun har blitt utsatt for, men tekniske spor gjør at vi har blitt sikre på at den fornærmede ble utsatt for overgrep, sier Drønnen.

Sikret seg overvåkningsbilder Kvinnen har ikke vært i stand til å gjenkjenne gjerningspersonen, og kan heller ikke redegjøre for når overgrepet kan ha skjedd. Hennes bistandsadvokat Inger Marie Sperre, mener saken er helt forferdelig.

- Det er en stor belastning for både henne og hennes familie. Hun er preget, men blir nå tatt godt vare på av familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.