Politiet på vitnejakt i Mohamed-saken

Flere personer kan ha gjort viktige observasjoner knyttet til drapet på Mohamed Ahssain. Oslo-politiet jobber nå med å skaffe seg oversikt over alle vitnene i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En rekke vitner har allerede meldt seg for politiet med observasjoner og opplysninger, ifølge politiadvokat Sven T. Røer.

Torsdag jobbet etterforskerne ved Oslo politidistrikt med å samle trådene og skaffe seg oversikt over alle puslespillbrikkene knyttet til drapet på Mohamed Ahssain (31).
Kort pause
- Vi har tatt en kort pause i det operative etterforskningsarbeidet og jobber administrativt med saken. Blant annet for å skaffe oss oversikt og for å stake ut kursen videre, sier politioverbetjent Finn Abrahamsen, til NTB.

Avhør av vitner kommer til å bli viktig for politiet, i og med at spor på åstedet for drapet trolig er ødelagt av at nattklubben Club Kamikaze holdt åpent i flere dager etter at drapet etter alt å dømme skjedde.

Blant annet deltok rundt 70 studenter ved eiendomsmeklerlinjen på BI på en lukket klassefest på Club Kamikaze samme kveld som Ahssain trolig ble drept.


- Vanlig kveld på byen
BI-festen begynte klokken 22.00 forrige onsdag, samme kveld som drapet skal ha skjedd, ifølge Avis2.

- Det var ikke noe spesielt, jeg har vært der flere ganger før, og jeg la ikke merke til at de ansatte oppførte seg noe annerledes, eller noen indikasjon på at noe skulle ha skjedd. Det var en helt vanlig kveld på byen, forteller en BI-student som var på festen drapskvelden.
(NTB)