Politiet presser kniv-etterlyst

Politiet setter press på den etterlyste fjerdemannen etter knivdrapene i Moss i helgen. Dersom han ikke melder seg, vil han bli etterlyst med fullt navn og bilde gjennom landets medier i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den fjerde siktede mannen etter drapene på to dørvakter i Moss natt til søndag, har fortsatt ikke gitt livstegn fra seg. Tirsdag formiddag hadde politiet fått nok av ventingen, og truet med full offentliggjøring dersom mannen ikke melder seg.

- Har han ikke meldt seg innen dagens utløp, går vi ut med en etterlysning av mannen gjennom landets medier. Vi er rimelig sikre på at han fortsatt oppholder seg i Norge, sier politiførstebetjent Petter Eriksen ved Moss politistasjon til NTB.

Politiet i Moss opplyste mandag at de hadde fått signaler om at den etterlyste fjerdemannen ville melde seg i løpet av kort tid. Nå vil politiet ta tilbake styringen, og gir ham ut tirsdagen med å vise seg.

Mannen er i 20-årene og av iransk opprinnelse. Han er siktet i saken på lik linje med de tre øvrige involverte, også de av utenlandsk opprinnelse. Tre menn på henholdsvis 19, 20 og 22 år ble mandag varetektsfengslet for fire uker med brev-, besøks- og medieforbud.

  • De fire mennene skal ifølge siktelsen ha påført dørvaktene Martin Morisse (26) og Einar Tormod Rønning (23) ett eller flere knivstikk, slik at de kort tid etter døde. Hendelsen fant sted på utestedet Chez i Dronningens gate i Moss ved 2.25-tiden natt til søndag. To av mennene ble pågrepet i Oslo samme natt, mens 19-åringen ble pågrepet hjemme i Bærum senere samme dag.

    (NTB)