Politiet ransaker MC-klubb i forbindelse med Jemtland-saken

Torsdag ransaker politiet lokalene til en MC-klubb i Stange i Hedmark, hvor den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland inntil onsdag var styremedlem.

FUNNET DREPT: Janne Jemtland (36) ble lørdag funnet i Glomma i Våler kommune, nesten 80 kilometer fra hjemmet utenfor Brumunddal. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet, privat
FUNNET DREPT: Janne Jemtland (36) ble lørdag funnet i Glomma i Våler kommune, nesten 80 kilometer fra hjemmet utenfor Brumunddal. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet, privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag ettermiddag gjennomfører politiet en ransakelse av lokalene til en lokal MC-klubb i Stange i Hedmark, skriver Hamar Arbeiderblad (HA).

Onsdag ble den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland fjernet fra sitt verv som styremedlem i klubben, og ifølge HA er ransakelsen i forbindelse med etterforskningen i Jemtland-saken.

- Ikke vesentlige

Ifølge politiet anses ikke undersøkelsene som er foretatt som vesentlige for saken.

«Dette er naturlige etterforskningskritt og innebærer ikke nye mistenkte eller siktelser i saken», skriver politiet i en pressemelding.

Dagbladet har vært i kontakt med medlemmer av mc-klubben. Flere ga svaret «beklager, men vi har ingen kommentar».

Andre kilder forteller at mc-klubben, som drapssiktede inntil onsdag var styremedlem i, består av militære veteraner. Flere har bakgrunn fra den franske Fremmedlegionen. Mc-klubben har etter det Dagbladet erfarer ikke mye kontakt med andre motorsykkelklubber i området.

36 år gamle Janne Jemtland ble funnet død i Glomma lørdag. Hennes ektemann (46) ble pågrepet etter funn på familiens eiendom i Brumunddal. 46-åringen er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer