Forsvinningssaken:

Politiet reagerer på dusør-detaljen

- Vi gjør oss noen tanker rundt det, sier politiet om måten drapssiktede Tom Hagens dusør er utformet.

UTLOVER DUSØR: Drapssiktede Tom Hagen utlover dusør til den eller de med informasjon som kan føre til funn av sin forsvunne kone Anne-Elisabeth Hagen. Politiet reagerer på måten Hagen har utformet dusøren på. Foto: Torbjørn Olsen / GD / NTB Scanpix
UTLOVER DUSØR: Drapssiktede Tom Hagen utlover dusør til den eller de med informasjon som kan føre til funn av sin forsvunne kone Anne-Elisabeth Hagen. Politiet reagerer på måten Hagen har utformet dusøren på. Foto: Torbjørn Olsen / GD / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den drapssiktede milliardæren Tom Hagen (70) utlover ti millioner kroner i dusør til den eller de med informasjon som kan føre til funn av hans forsvunnede kone Anne-Elisabeth Hagen (70).

At Hagen ikke spesifikt ber om tips om og opplysninger som kan bidra til å identifisere eventuelle gjerningspersoner, får politiet til å reagere.

- Vi registrerer at det bare bes om opplysninger som kan føre til funn av Anne-Elisabeth Hagen, og ikke opplysninger som kan være med på å identifisere gjerningspersoner eller oppklare saken. Tips om gjerningspersoner kan også føre til funn av henne, og vi mener det er viktig at tipsgrunnlaget er så bredt som mulig og ikke inneholder noen begrensninger, sier Haris Hrenovica, påtaleansvarlig i Øst politidistrikt, til Dagbladet.

Frykter info-tap

Slik Tom Hagen og hans forsvarer Svein Holden har utformet dusøren og tipsbehandlingen nå, kan politiet i verste fall gå glipp av informasjon, frykter Hrenovica.

- Det skal ikke være opp til en part å gi oss det de mener er relevant. Potensielt kan man gå glipp av informasjon som er egnet til å belyse saken, sier Hrenovica.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer