Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet reddet sovende mann fra matrøyk. Slang pizzaen i stekepanna

- Vi kom i grevens tid, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politi og brannvesen måtte bryte seg inn i en røykfylt leilighet hvor en mann satt og sov. Han hadde sovnet fra en pizza som han forsøkte å steke i stekepanne.

- Vi kom i grevens tid da vi brøt oss inn i leiligheten i samarbeid med brannvesenet, forteller operasjonsleder Arvid Røste i Innlandet politidistrikt til NTB.

Han antar at mannen slengte pizzaen i en stekepanne og sovnet fra den.

- Det er en litt utradisjonell måte å steke pizza på, men er man sulten, så er man sulten, sier Røste. Hendelsen fant sted lørdag formiddag, og ifølge politiet var mannen ikke helt edru. Han ble skrevet ut etter en kort sjekk på legevakten.

Operasjonslederen berømmer mannens gode naboer.

- Naboene hørte røykvarsleren. I gangen var det ikke røyk, men det var stint inne i leiligheten. Hadde han hatt dårlige naboer, ville han blitt sittende i stolen. Det var ikke særlig sunt der inne, sier Røste.

Ifølge Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, starter hver tiende husbrann fordi noen glemmer eller sovner fra komfyren under matlaging.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram