Politiet reiste til London for å levere beslaglagte OL-billetter til kundene

Men mesteparten gikk ut på dato. Sabotasje fra OL-politiet og IOC, hevder Euroteam.

FORBANNET PÅ OL-POLITIET: Euroteam er på konkursens rand, og skylder bl.a. på OL-politiet i London for at billettene ikke kom fram til kundene. Her selskapets talsmann Alex Sola (t.v.) og styreleder Andreas Gyrre (t.h.). Foto: PRIVAT
FORBANNET PÅ OL-POLITIET: Euroteam er på konkursens rand, og skylder bl.a. på OL-politiet i London for at billettene ikke kom fram til kundene. Her selskapets talsmann Alex Sola (t.v.) og styreleder Andreas Gyrre (t.h.). Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert: Euroteams gründere ble høsten 2016 frifunnet på samtlige punkter i tiltalen om forsøk på bedrageri. Etter frifinnelsen uttalte advokat Nicolai Skjerdal, som representerte en av gründerne:

- I den situasjon som faktisk oppsto, gjorde Euroteam det eneste ansvarlige, nemlig å kansellere alle salgene slik at kundene kunne få tilbake sine penger mens det ennå kunne være mulig for kundene å områ seg.

Siktelsene i forbindelse med beslag av OL-billetter er henlagt. De siktede sier de vil gå til erstatningskrav mot staten som følge av det de betegner som urettmessige beslag og urettmessig straffeforfølgelse.

(Dagbladet): Mesteparten av selskapet Euroteams OL-billetter som ble beslaglagt av politiet på vei til London, ble etter beslaget forsøkt videreformidlet til desperate kunder i London. Oslo-politiet dro selv ned for å levere billettene før de gikk ut på dato.

- To ganger har vi sendt en tjenestemann til London med billetter. De er blitt overlevert Metropolitian Police (Stor-Londons politistyrke, red.anm.), som har fungert som kontaktpunkt i forhold til sluttbrukerne. Dette har skjedd i forståelse med Locog (London-OLs organisatoriske komité), sier Christian Stenberg, politiadvokat ved Oslo politidistrikts seksjon for finans- og miljøkriminalitet, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer