Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet rykket ut til avtalt slåsskamp på skole i Bergen: 
- 20 gutter løp i alle retninger

Fant balltre og forslått gutt. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du tips? Ring oss på 24 00 00 00, send oss en e-post på 2400@dagbladet.no eller SMS/MMS til 2400.

(Dagbladet): Politiet i Bergen rykket mandag kveld ut til det de oppfatter som en planlagt slåsskamp utenfor Slåtthaug skole.

Utenfor skolen sto i 17.30-tida 20 ungdommer ved inngangen til skolen.

- Da vi kom fram løp de i alle retninger. Vi løp etter dem og fikk kontroll på seks gutter, og fant et balltre som var kastet inn i et av vinduene på skolen, sier operasjonsleder Terje Magnussen til Dagbladet.

- Det viser seg at de har planlagt dette over Facebook. Alle er gutter født i 99, 00 og 01. Det er snakk om en gruppering fra Fana-området og en gruppering fra Loddefjord-området, sier han.

En av guttene blødde fra ansiktet.

- Det var en som hadde fått seg et slag i ansiktet, sier operasjonsleder og forteller at mange i kveld har tipset dem om den planlagte slåsskampen.

Guttenes foreldre er nå bedt om å hente barna sine på politistasjonen. Noen ble kjørt direkte hjem, andre til barnevernvakten.

Det er ikke første gang Bergen-politiet rykker ut på slike hendelser.

- Det har skjedd før at det har blitt avtalt slåsskamper. Det skal ikke skje. Det skaper redsel hos vitner på stedet. Det var mange barnefamilier der også, det er en uheldig hendelse. Vi liker det ikke, sier Magnussen.

- Det blir opperttet sak. Dette blir fulgt opp, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling