Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet rykket ut til masseslagsmål med stokker i Oslo. To ruter knust på buss

Ungdommene sprang i alle retninger da politiet kom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rundt kl. 20.32 i kveld fikk Oslo-politiet en rekke meldinger om en stor gruppe ungdommer på Mortensrud som sloss, og at det var knust to ruter på en buss.

- Vi fikk flere meldinger samtidig om at det var veldig mange ungdommer som sloss, bevæpnet med stokker og andre slagvåpen, sier Rune Hekkelstrand, operasjonsleder i Oslo-politiet, til Dagbladet.

Hendelsen skjedde ved Mortensrud senter. Dagbladet får opplyst fra kilder på stedet at en gruppe ungdommer fra et annet område skal ha kommet til Mortensrud for å «gjøre opp». Det skal ha vært til sammen 70-80 personer involvert, og ungdommene som kom fra et annet område skal blant annet ha dratt derfra igjen i bussen som ble angrepet.

Dagbladet har fått tilgang til en video fra området, som viser at to store ruter er knust på en buss som kjører fra området.

Politiet forsøker å finne ut hva som faktisk skjedde, hvem som var involvert og hva som er bakgrunnen.


- Vi har en håndfull patruljer i området nå, som leter etter de involvert. De sprang i alle retninger da vi kom. Vi jobber med å plukke opp unger som er i drift nå, sa Hekkelstrand til Dagbladet i 20.45-tida.

En time senere hadde politiet snakket med mange ungdommer i området.

- Men det er ingen som er pågrepet, sier Hekkelstrand til Dagbladet.

Politiet sier de ikke har meldinger om noen skadde personer.

På andre siden av byen var det også uroligheter i kveld, og politiet fikk melding om åtte til ti ungdommer som slåss med batonger på Majorstuen T-banestasjon, men det er uklart om det faktisk var en slåsskamp der, og politiet sier de har kontroll på ungdommene. Det ble beslaglagt en batong på stedet.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart