Politiet rykket ut til skolebråk - fikk isklump i hodet

Har anmeldt forholdet.

SPENT SITUASJON: Det har i ettermiddag vært en spent situasjon på Stovner videregående skole. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
SPENT SITUASJON: Det har i ettermiddag vært en spent situasjon på Stovner videregående skole. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rett før klokken 15.30 i ettermiddag rykket politiet i Oslo ut til Stovner videregående skole etter meldinger om en spent situasjon inne på skolen.

- Vi sendte flere patruljer, og de meldte om mye ungdom og en tilspisset og uoversiktlig situasjon, sier operasjonsleder Tor Jøkling til Dagbladet.

- Det skal ha startet med uenigheter mellom to jentegrupper, og det hele skal ha eskalert rett før vi ble varslet, sier Jøkling, som legger til at ingen skal ha blitt skadd i situasjonen.

Fikk isklump i hodet

Etter at situasjonen roet seg, skal noen ha kastet en isklump i hodet på en polititjenesteperson.

- Han sier at han føler seg omtåket og uvel, men han har ikke oppsøkt lege. Det er opprettet anmeldelse, men ingen har meldt om at de har sett hva som skjedde, sier Jøkling, som ikke vet nøyaktig hvor mange som var involvert i opptrinnet:

- Det var på slutten av skoledagen, så det kan ha vært ganske mange elever.

De involverte skal stort sett ha vært ungdom mellom 16 og 18 år.

Dagbladet oppdaterer saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer