Politiet rykket ut til svenske som så Manchester-derby

- Naboen var bekymra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Oslo fikk i dag inn en telefonsamtale som ikke er alt for uvanlig. Naboer på Årvoll meldte om rop og skrik fra en leilighet i området, og politiet rykket ut med en patrulje som var i nærheten.

- Det viste seg å være en svensk Manchester United-supporter som så på kamp og var litt vel ivrig. Jeg vet ikke hvordan han reagerte, men det var altså en helt uskyldig affære, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Hilde Walsø, til Dagbladet.

Kunne vært familievold Naboene hadde meldt fra om skriking som gjorde at politiet tok meldingen på alvor.

- Det kunne vært husbråk eller familievold, for den saks skyld. Vi tar slike ting på alvor, og må sjekke hva som skjer når naboer er bekymra, sier hun.

Hun forstår at folk kan oppfatte det som litt merkelig at politiet rykket ut og etter hvert oppdager hva som egentlig har skjedd.

- Dette hadde jo løst seg om naboen hadde ringt på døra og tatt kontakt, men det sier kanskje litt om at vi bor i en storby og ikke kjenner naboene våre eller ikke tør å gå på døra. Vi er imidlertid glad for at folk ringer politiet når folk skjer, det var heller ikke sånn at vi brukte masse ressurser og patruljen var i nærheten, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer