Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet rykket ut til tips om slåsskamp. Så dukket et tjuetall ungdommer opp

Politiet i Trondheim forhindret muligens masseslagsmål mellom ungdommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Trøndelag fikk rundt 14.30 i ettermiddag tips fra en person om at flere ungdommer ville møte opp i Trondheim-bydelen Ila.

Tipset gikk ut på at ungdommene skulle møtes for å slåss.

- Tipset gikk ut på at det muligens var slagsmål på gang. Det skulle skje klokka 15, forteller operasjonsleder Kamilla Engen i Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Snarrådig politi

Men politiet var snarrådige da tipset kom inn. Under et kvarter etterpå var innsatsleder og tre andre politifolk på vei ut til bydelen vest for sentrum.

Da politiet kom, var det ingen til stede på plassen, men de kom raskt til.

- Det var ingen der, men det kom til flere og flere ungdommer etter hvert. De var overrasket over at politiet møtte opp, og det var rolig da vi var på stedet selv med mange ungdommer. Vi fikk snakket med og kontrollert alle i rolige former, forteller hun.

Operasjonslederen er ikke kjent med hva som var bakgrunnen for det planlagte slagsmålet.

- Skulle gjøres opp

- Det var tips om at det skulle gjøres opp om et eller annet, men jeg vet ikke mer enn det nå.

Ifølge operasjonslederen ble foreldrene til alle ungdommene under 18 år kontaktet.

- Det er mye bedre for oss å være litt på og forebygge at dette skjer, sier hun.

De 20-30 ungdommene ble også bortvist fra stedet.

Bilister slo til hverandre

Ungdommene var heller ikke de eneste som var ivrige med knyttnevene i Trondheim dag. Også i Tonstadkrysset sør for trønderhovedstaden skal personer tilknyttet en bil ha gått løs på hverandre med knyttneveslag.

Bilen kjørte fra stedet før politiet kom fram, og politiet ønsker registreringsnummeret på en svart stasjonsvogn.

- Noen hadde dratt av gårde i en mørk stasjonsvogn. Vi vet ikke hvem det var. Det var ingen alvorlige skader, men vi ønsker ikke at det skal være slik. Hvis noen har opplysninger om dette, tar vi det gjerne imot, sier Engen til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling