OVERVÅKINGSBILDER: Fjellinjen har igangsatt gjennomgang av et omfattende bildemateriale fra bompengeringen. Bildene vil inngå i politiets etterforskning.
Foto: Truls Brekke/Dagbladet
OVERVÅKINGSBILDER: Fjellinjen har igangsatt gjennomgang av et omfattende bildemateriale fra bompengeringen. Bildene vil inngå i politiets etterforskning. Foto: Truls Brekke/DagbladetVis mer

Politiet samler inn overvåkingsbilder

Fjellinjen som har ansvar for bompengeringen rundt Oslo skal bistå politiet i etterforskningen mot terrorsiktede Anders Behring Breivik (32).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har bilder av bilene som passerer bomringen og har rutinemessig vært i kontakt med politiet om det. Vi skal bistå dem i etterforskningen og er i gang med å gjennomgå et betydelig materiale med bilder, sier HR- og administrasjonssjef Bente Rudrud i Fjellinjen til Dagbladet.

Politiet er interessert i bilder fra alle overvåkingskameraer som kan ha tatt bilder eller film av gjerningsmannen, hans bil og de bevegelser han har foretatt i forkant og  etterkant av eksplosjonen i regjeringskvartalet og på veg til Utøya fredag ettermiddag.

Politiet oppfordrer alle næringsdrivende i området rundt Regjerningskvartalet som har videoovervåking, om å kontakte politiets tipstelefon 22 66 99 66.