Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet samler inn overvåkingsbilder

Fjellinjen som har ansvar for bompengeringen rundt Oslo skal bistå politiet i etterforskningen mot terrorsiktede Anders Behring Breivik (32).

OVERVÅKINGSBILDER: Fjellinjen har igangsatt gjennomgang av et omfattende bildemateriale fra bompengeringen. Bildene vil inngå i politiets etterforskning.
Foto: Truls Brekke/Dagbladet
OVERVÅKINGSBILDER: Fjellinjen har igangsatt gjennomgang av et omfattende bildemateriale fra bompengeringen. Bildene vil inngå i politiets etterforskning. Foto: Truls Brekke/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har bilder av bilene som passerer bomringen og har rutinemessig vært i kontakt med politiet om det. Vi skal bistå dem i etterforskningen og er i gang med å gjennomgå et betydelig materiale med bilder, sier HR- og administrasjonssjef Bente Rudrud i Fjellinjen til Dagbladet.

Politiet er interessert i bilder fra alle overvåkingskameraer som kan ha tatt bilder eller film av gjerningsmannen, hans bil og de bevegelser han har foretatt i forkant og  etterkant av eksplosjonen i regjeringskvartalet og på veg til Utøya fredag ettermiddag.

Politiet oppfordrer alle næringsdrivende i området rundt Regjerningskvartalet som har videoovervåking, om å kontakte politiets tipstelefon 22 66 99 66.