SIKRER SPOR: Arbeidet med å sikre spor skal være ferdig i løpet av ettermiddagen. Foto: Kent Skibstad
SIKRER SPOR: Arbeidet med å sikre spor skal være ferdig i løpet av ettermiddagen. Foto: Kent SkibstadVis mer

Politiet sikrer spor på hotellrom

Rommet har blitt vasket i mellomtiden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet undersøker nå rom 316 på Ryfylke fjordhotell.

- Vi bruker krimteknisk utstyr som pulver og lysutstyr for å finne spor vi kan knytte opp til hendelsen, som hårstrå og fingeravtrykk, sier politibetjent Johannes Simonsen.

Politiet vil ikke gå inn på om de hittil har sikret noen spor.

Vasket rommet Hotellsjef Tina Cosette Asbjørnsen var ikke klar over hva som skal ha foregått på hotellet hun og mannen hennes driver sammen, før hun så pressekonferansen på TV i går kveld. Ansatte har derfor vasket det aktuelle rommet.

- Dette gjør arbeidet vanskeligere, men vi er positive til å finne spor likevel, sier Simonsen.

De tekniske undersøkelsene som har pågått siden 10-tiden i dag morges, skal være ferdige for i dag i løpet av de neste to timene. Da sendes prøvene videre i samarbeid med Kripos og Folkehelseinstituttet. Det er enda ikke sikkert om politiet må komme tilbake for nye undersøkelser i morgen.

Stille i gangene Politiet har kun undersøkt ett rom i dag. De vil ikke fortelle om dette er siktedes hotellrom.

Ifølge Dagbladets journalist på stedet er det svært stille på hotellet. Kun presse og politi beveger seg i gangene. Hotellsjefen sier dette skyldes årstiden og ikke det som skal ha skjedd i helgen.

Cosette Asbjørnsen sier de nå bistår politiet i etterforskningen videre.

UVITENDE: Hotellsjef Tina Cosette Asbjørnsen var ikke klar over den angivelige hendelsen før hun så pressekonferansen på TV i går kveld. Foto: Kent Skibstad
UVITENDE: Hotellsjef Tina Cosette Asbjørnsen var ikke klar over den angivelige hendelsen før hun så pressekonferansen på TV i går kveld. Foto: Kent Skibstad Vis mer