Politiet sjekker fest i overgrepsområdet

Steinkast unna åstedene for helgens tre voldtektsforsøk hadde flere somaliere fest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Les også: Dette er overfallsmannen i Oslo

  Politiet ber nå om hjelp fra det somaliske miljøet til å finne overfallsmannen etter voldtektsforsøkene i Oslo i helga. Søkelyset rettes blant annet mot en fest der mange somaliere deltok - bare et steinkast unna åstedene.

  I en leilighet i Christian Kroghs gate like bak Oslo legevakt samlet flere titalls somaliere seg til fest lørdag kveld. Flere av dem forteller at festen varte til langt på natt og at mange festdeltakere var synlig ruset, blant annet på narkotika, melder TV Norge.

  Festlokalet ligger bare noen steinkast fra åstedene for voldtektsforsøkene.

  - Dette var ny informasjon for meg, men jeg tar det med så vi får foretatt noen undersøkelser rundt det. Det høres jo interessant ut, det kan jo ha vært folk som har gjort interessante observasjoner her, sier politiinspektør Terje Kristiansen.

  Politiets utlendingsenhet har døgnåpne lokaler rett over gaten der festen foregikk, og opptak fra kameraene her granskes nå nøye.

  Politiet etterlyste mandag en mann i 20-årene av afrikansk opprinnelse i forbindelse med de tre voldtektsforsøkene.


  (NTB) 

FANTOMTEGNING: Slik ser mannen ut som er mistenkt for å ha overfalle med kniv og forsøke voldta tre kvinner natt til søndag i Oslo. Foto: Cornelia Wilberg
FANTOMTEGNING: Slik ser mannen ut som er mistenkt for å ha overfalle med kniv og forsøke voldta tre kvinner natt til søndag i Oslo. Foto: Cornelia Wilberg Vis mer