Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet sjekker navngitte bileiere

Politiet har fått flere tips om røde biler i Sigrid-saken.

SJEKKER BILEIERE: Politiet har etterlyst bilførerne av til sammen tre biler som har vært observert i området rundt Østensjø Kanvas-barnehage natt til 5. august, samme natta som Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant. Foto: Christian Roth Christensen
SJEKKER BILEIERE: Politiet har etterlyst bilførerne av til sammen tre biler som har vært observert i området rundt Østensjø Kanvas-barnehage natt til 5. august, samme natta som Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Vi har fått flere tips på burgunderrøde biler, også med navngitte personer. Dette jobber vi med og sjekker ut, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde ved Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo-politiet til Dagbladet.

Politiet etterlyste tirsdag forrige uke eieren av en bil som beskrives som rødlig, burgunderrød eller vinrød og ble observert kjørende i Låveveien ved Østensjø Kanvas-barnehage i det samme tidsrommet som Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant natt til 5. august. Politiet fant Sigrids sko, ene sokk og mobiltelefon ved barnehagen.

- Det er ikke mulig i dag å om noen av disse personene er interessante for saken, sier Rohde til Dagbladet.

- Vi kan ikke utelukke at det har vært flere røde biler eller andre biler i området, sier Rohde.

Politiet har tidligere i saken etterlyst føreren av en bil som var observert med lysene på ved barnehagen. I tillegg har politiet bedt føreren av en sølvgrå bil om å melde seg.

Hun ønsker ikke å gå i detalj om hva vitnene har forklart, om de har sett noe eller kan knyttes til forsvinningen på noe måte .

SAVNET: Sigrid Giskegjerde Schjetne (16).
Foto: Privat / NTB scanpix
SAVNET: Sigrid Giskegjerde Schjetne (16). Foto: Privat / NTB scanpix Vis mer

- De går inn som en del av informasjonen i saken, sier hun.

Politiinspektøren sier de har kontroll på en stor mengde biler i sakskomplekset.

Som Dagbladet skrev tidligere i dag, er familien til Sigrid Schjetne og deres bistandsadvokat Harald Stabell i møte med politiet i dag.

- Vi vil orientere familien om den pågående etterforskningen og svare på spørsmål de har til oss, sier Rohde om møtet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media