Politiet sjekker opp to savnet-saker fra distriktet etter likfunn

Mannen mellom 20 og 40 år kan ha ligget nedgravd i terrenget i inntil 10 år.

FUNNSTEDET: To menn som forsvant er spesielt aktuelle etter et mystisk likfunn ved Hagatjern i Nedre Eiker. Foto: Nils J. Maudal
FUNNSTEDET: To menn som forsvant er spesielt aktuelle etter et mystisk likfunn ved Hagatjern i Nedre Eiker. Foto: Nils J. MaudalVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Politiet i Nedre Eiker jobber iherdig med å finne ut identiteten på et lik som ble funnet i går. Tidligere i dag gikk de ut med at det var en mann mellom 20 og 40 år som var funnet, men at de ikke ante hvem det kunne være.

Kort tid etter likfunnet i går spekulert om det kunne være en løsning på forsvinningsgåten rundt Belur Sandar som forsvant i 2007.

Dagbladet skrev tidligere i dag at fire personer over 18 er registrert som savnet i Søndre Buskerud politidistrikt.

Nå informerer politiet om at det tre personer som er innenfor alersgruppen som er savnet: en i 1994, en i 1995 og en i 2007. En av disse er ikke aktuell i forhold til stedet han skal ha forsvunnet fra.

En foreløpig rapport fra Rettsmedisinsk institutt viser at mannen som ble funnet nedgravd ved Hagatjern i Nedre Eiker var en mann på under 40 år, mellom 170 og 180 cm høy. Han kan ha ligget nedgravd i terrenget i inntil 10 år, melder politiet i en pressemelding.

Politiet mener det er for tidlig å si noe om hva han kan ha blitt utsatt for.

Politiet har mottatt en del telefoner på en tipstelefon som er opprettet for publikum som kan gi informasjon om savnede personer. Politiet oppfordrer personer som har informasjon om å ringe dette nummeret, som er 99 21 20 13.

- Politiet vil fortsatt søke for å finne identiteten til personen. Vi er avhengig av den for å komme noe nærmere et svar på hva han kan ha vært utsatt for, sier lensmann i Nedre Eiker, Torill Sorte, i pressemeldingen.

Saken oppdateres.