Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet sjekker videoer

Politiet i Stavanger sjekker nå videoopptak fra restauranter og bensinstasjoner i byen i forbindelse med forsvinningen til Tina Jørgensen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere av byens bedrifter har et slikt overvåkingssystem, og dette blir systematisk gjennomgått av politiet. Restauranter, bensinstasjoner og minibanker er noen av bedriftene som sjekkes.

- Kameraene er innomhus, og kan bare fortelle om hun har vært inne på et av stedene, sier politiavdelingssjef ved Stavanger politidistrikt, Torbjørn Knutsen, til NTB.

Politiet er kommet halvveis i arbeidet, som så langt ikke har gitt resultater. Etterforskningen søndag ble avsluttet ved 1930 tiden.

Tidligere på dagen hadde et nytt vitne meldt seg. Mannen skal ha sett en kvinne som ligner Jørgensen ved Bybrutunnelen. Da han og en kamerat kjørte forbi stedet, gikk kvinnen i midtrabatten i retning mot sentrum. Dette er motsatt retning av veien hjem til den 20 år gamle Tina Jørgensen. I alt seks personer skal ha sett kvinnen som politiet tror er Jørgensen i dette området.

Politiet har så langt avhørt 45 vitner i saken, og over 80 tips er kommet inn.

- Men det virker som tipsene begynner å avta, sier Knutsen.

(NTB)