Politiet sjokkert av vraket Porsche

En Porsche som ble stoppet ­på motorveien var så hardt skadd at støtfangeren «bokstavelig talt spratt ut av bagasjerommet».

TOTALVRAK: Britisk politi måtte sperre opp øynene når de så en mann kjøre denne Porschen på motorveien. Foto: Surrey Police
TOTALVRAK: Britisk politi måtte sperre opp øynene når de så en mann kjøre denne Porschen på motorveien. Foto: Surrey Police Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En britisk politimann sa han var «helt sjokkert» over at en bilist kjørte mer enn 30 mil på motorveien med en vraket Porsche. Bilen var så skadd at bakenden hang av bilen, skriver The Guardian.

Hendelsen fant sted på M25 – en motorvei som går rundt London i England.

NON STOP: Hvis det er én ting det er kjipt at lastebilen din ruller mot, så er det en Porsche. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

Krasjet bilen

Da politimannen stoppet bilen fant han at støtfangeren «bokstavelig talt spratt ut av bagasjerommet».

Sjåføren fortalte at han hadde krasjet bilen på motorveien og tenkte at det var greit å fortsette turen i den vrakede tilstanden, skriver politiet i Surrey på Twitter.

Positiv blåsetest

Sjåføren, som var i 50- eller 60-åra, avga en positiv promilletest, men den innenfor lovlig promillegrensa i England, ifølge politiet.

Bilen er nå «forbudt fra å kjøre på veien» og sjåføren er anmeldt for å kjøre et kjøretøy i farlig tilstand.

- Sjåføren må finne alternative framgangsmåter nå, skriver politiet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer