Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet skal skyte gasstanken i Ålesund

Håper å endelig få tømt den.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går fikk politiet i Ålesund et nytt problem med gasstanken som ligger under blokka som kollapset i Fjelltunvegen 31 natt til onsdag i forrige uke.

De har ikke klart å få tømt tanken.

I går begynte Brannvesenet å fjerne gass i bygningen ved innføring av nitrogen. Og i dag håper de å endelig få tømt gasstanken.

- Politi og brannvesen tar sikte på å tømme tanken ved en kontrollert skyting med skarpskytter mot tanken i dag kl. 13.00, heter det i en pressemelding fra Sunnmøre politidistrikt.

- Når eksplosjonsfaren er eliminert, vil redningsledelsen vurdere det videre arbeidet med å hente ut de omkomne fra bygningen. Det forventes ikke at mannskaper kan gå inn i bygningen før fredag. Politiet understreker at de omkomne skal hentes ut med verdighet, og vil derfor benytte nødvendig tid for at dette skal kunne la seg gjøre, heter det videre.

image: Politiet skal skyte gasstanken i Ålesund
SKAL SKYTE HULL: Det er blitt borret et hull inn til gasstanken. Nå skal en skarpskytter forsøke å skyte hull på tanken. Foto: Politiet
SKAL SKYTE HULL: Det er blitt borret et hull inn til gasstanken. Nå skal en skarpskytter forsøke å skyte hull på tanken. Foto: Politiet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media