Politiet skjøt dekkene for å stoppe fluktbil

Bildesperado stoppet i Sinsenkrysset i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oslo-politiet stoppet i 12.30-40-tiden i dag en stjålet grønn Saab i Sinsen-krysset i Oslo på dramatisk vis.

Politiet opplyser at dramaet startet etter en melding om et biltyveri klokka 12.- Vi fikk melding om at en person forsøkte å stjele en bil på Skullerud. Da patruljen kom til stedet, ble de truet med kniv. Bilen kjørte avgårde og forsvant en periode, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad.

Den etterlyste bilen ble seinere oppdaget nær sentrum, der politihelikopteret fulgte den fra lufta. I Sinsenskrysset ble bilen stanset med bruk av skytevåpen.

- En polititjenestemann løsnet ett eller flere skydd mot dekkene til bilen for å forhindre videre kjøring, sier Hjulstad.

Ida Stadheim Tidemann satt om bord en bussen som bildesperadoen nettopp hadde tvunget seg forbi da politiet stoppet ham.

- Bilen prøvde å komme seg forbi mellom de to kjørefeltene, men den ble stoppet. Politiet skjøt i dekkene på bilen og en mann ble pågrepet rett etter at han gikk ut av bilen, sier hun til Dagbladet.

- Det er flere politibiler som har fått tydelige skader, sier hun.Trafikken på stedet står og passasjerene får ikke lov til å forlate bussen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer