Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet skjøt mann i beinet i Bergen sentrum

En mann i 30-åra fra Bergen ble skutt av politiet i sentrum av byen natt til tirsdag.

BERGEN: En mann er i 30-åra ble skutt i beinet etter at han skal ha truet politiet med våpen på Møhlenpris i Bergen.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
BERGEN: En mann er i 30-åra ble skutt i beinet etter at han skal ha truet politiet med våpen på Møhlenpris i Bergen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Hordaland fikk klokka 02.00 melding om en mann som gikk rundt i området Møhlenpris i Bergen med et våpen i hånda. Politiet væpna seg og søkte etter mannen, og da patruljen var på stedet, trua mannen patruljen med våpen.

- Det endte med at patruljen løsnet skudd mot mannen. Skuddet traff han i beinet, skriver politiet i en pressemelding natt til tirsdag.

Det var VG som først omtalte saken.

Mannen, som er fra Bergen, er i 30-åra og ble etter kort tid fraktet til Haukeland sykehus. Ifølge politiet var mannen hele tiden ved bevissthet.

- Det var flere politibiler som lette etter ham. Den ene patruljen møtte på mannen i gata med et skytevåpen i hånda, sier Lars Geitle, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt, til Dagbladet.

Geitle sier han ikke kan kommentere om det var venstre eller høyre fot mannen ble skutt i. Politiet vet heller når mannen skal avhøres eller når han er i stand til det.

Spesialenheten for politisaker er varslet om hendelsen og skal undersøke om politiet gjorde noe straffbart.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!