Politiet: Skoleansatt erkjenner seksuelt krenkende handlinger mot elever

En person mistenkt for seksuelt krenkende handlinger mot to navngitte elever. Det er snakk om flere enkelthendelser, ifølge politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Innlandet melder i ettermiddag at person ansatt ved en skole i Hedmark har erkjent det som omtales som seksuelt krenkende handlinger mot elever.

Politiet mottok i går en anmeldelse fra kommunen om seksuelt krenkende handlinger mot to navngitte elever, og det ble umiddelbart iverksatt etterforskning.

- Mistenkte har blitt avhørt av politiet i dag og har erkjent de faktiske forhold. Politiet har foreløpig ikke grunnlag for å si noe om at det kan være flere fornærmede i saken. Vi er i en svært tidlig fase av etterforskningen, og kan ikke gå inn på ytterligere detaljer. Vi ser naturlig nok svært alvorlig på denne type saker, sier politiet i en pressemelding.

- Flere enkelthendelser

Da Dagbladet kontakter lensmann i Ringsaker, Terje Krogstad, angående etterforskningen vil han ikke kommentere hva slags seksuelt krenkende handlinger personen er anklaget for å ha begått.

Dette fordi det ennå er tidlig i etterforskningen.

- Det er snakk om flere enkelthendelser, sier Krogstad til Dagbladet.

Avhører vitner

Terje Krogstad forklarer at den ene av elevene skal ha blitt utsatt for overgrepene for en tid siden.

Overgrepene mot den andre skal ha skjedd relativt nylig.

- Vi er midt i etterforskningen, og ønsker ikke å gå ytterligere i detalj, sier lensmann Terje Krogstad, og legger til at politiet nå jobber videre med etterforskningen, blant ved å gjennomføre avhør av vitner.

Saken oppdateres

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer