Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet skulle bare kontrollere Toyotaen - fant noe helt annet enn de hadde forventet

Fire pågrepet etter rus, våpen- og narkotikafunn.

PÅGREPET: En av de arresterte ble pågrepet etter ransakelse av et massasjestudio. Foto: Tipser
PÅGREPET: En av de arresterte ble pågrepet etter ransakelse av et massasjestudio. Foto: Tipser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo skulle søndag ettermiddag gjennomføre en helt vanlig rutinekontroll av en Toyota som sto parkert utenfor et massasjestudio i Hansteens gate i Vika. Kontrollen ble starten på noen langt mer omfattende enn det politiet så for seg.

- Det begynte med at vi skulle kontrollere denne personbilen. Først fant vi en beruset fører. Deretter så vi en bag i bilen, som vi undersøkte, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen til Dagbladet.

Avslørte seg selv

I bagen ble det funnet det operasjonslederen beskriver som flere våpendeler. Det var en kort stund uklart hvem disse tilhørte, men eieren kom plutselig gående ut ifra massasjestudioet og gjorde politiets etterforskning enkel.

- Det kom plutselig en mann ut og sa at den bagen var hans. Både han og kvinnen ble pågrepet på stedet. Kvinnen er i tillegg fratatt førerkortet og blir anmeldt for ruspåvirket kjøring, opplyser Gulbrandsen.

Fant etterlyst mann

Politiets funn stoppet imidlertid ikke der. Etter å ha tatt seg inn i massasjestudioet som mannen kom ut fra, gjennomførte politiet en ransaking. En mann og en kvinne, som skal være et par, befant seg i lokalet. I tillegg dukket det opp narkotika.

- De to ble pågrepet som følge av funnet. Det er uklart hvor mye eller hva slags type narkotika det er snakk om, sier operasjonslederen.

Alle de fire pågrepne er tatt med til arresten, og vil bli avhørt av politiet. Mannen som befant seg i lokalet skal være i 30-åra og er en kjenning av politiet. Har var allerede etterlyst da pågripelsen fant sted søndag.