Politiet skulle bare sjekke bråk ...

En helt vanlig nattevakt endte med en duettseanse av de sjeldne for politipatruljen Lima-30 fra Heimdal Politistasjon.

BRÅK: Da Lena i Politiet i Heimdal skulle sjekke ut bråket fra en container, hadde hun ingen anelse om at det var ungdomsbanden «The Last Decision» som øvde. Hun valgte å låne bort stemmen sin, og nå er videoen sett over 100 000 ganger. Video: Heimdal Politistasjon Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nattemørket hadde lagt seg tett over Trondheim lørdag kveld, og politipatruljen Lima-30 var ute og patruljerte på Tiller i Trondheim. Men da de passerte en skolegård, ble vinterstillheten brutt av et voldsomt bråk fra en container.

- Vi tenkte at det kanskje var en fest med mye liv, der det kanskje var mindreårige og fri flyt av alkohol, forteller politibetjent Lena til VG.

Det var Adresseavisen som først omtalte saken, etter at politiet på Heimdal, Melhus og Klæbu selv la ut videoen på sin Facebook-side.

Utfordret av ungdommene

Lena og partneren forsøkte å banke på containeren gjentatte ganger, da den høylytte musikken overdøvet forsøkene. Da de til slutt ble sluppet inn av en ung gutt, ble de overrasket over synet de møtte.

Foran dem sto «The Last Decision», fem ungdommer som hadde bandøving. Overraskelsene stoppet ikke der.

- Da de så oss, var de raske med å spørre om vi ville være med på en konkurranse, fortsetter Lena til VG.

De to politibetjentene ble utfordret til en duett. Og Lena, som vanligvis synger i dusjen eller i politibilen, tok utfordringen på strak arm.

Video går landet rundt

I håp om at opplevelsen ville gjøre båndet til ungdomsmiljøet i politidistriktet tettere, sang hun låta «Shallow», fra storfilmen «A Star Is Born, sammen med bandet.

Videoen fra duetten har ifølge Lena satt rekord i antall likes for politidistriktets Facebook-side. Den har nå over 100 000 visninger, og er delt mer enn 700 ganger.

Se resultatet i videoen øverst i saken.

- BLIKKET: Bradley Cooper og Lady Gaga vant prisen for «Beste sang» under årets «Oscar»-utdeling. Framføringen av sangen «Shallow» på prisutdelingen fikk noen til å ytre seg om det de mener er en enda søtere musikk for paret. Video: ABC via CNN, Ingrid Cogorno / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer