ENDTE OPP PÅ SYKEHUS: Det som egentlig skulle være en rutineoppgave, endte opp med sykehusinnleggelse for politiet. Illustrasjonsfoto: Nils Meilvang / Scanpix Denmark
ENDTE OPP PÅ SYKEHUS: Det som egentlig skulle være en rutineoppgave, endte opp med sykehusinnleggelse for politiet. Illustrasjonsfoto: Nils Meilvang / Scanpix DenmarkVis mer

Politiet skulle hente dansk mann (61). Nå er både betjenter og redningsmannskap innlagt på sykehus

Måtte rense ambulansen på stedet. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For politiet i Nordjylland ble natta litt mer hektisk enn planlagt.

I utganspunktet var det snakk om en rutineoppgave.

Politiet skulle hente en 61 år gammel mann, som skulle møte i retten i dag. Fordi mannen tidligere hadde latt være å møte opp, skulle han denne gangen hentes kvelden før, opplyser nyhetsbyrået Ritzau ifølge Danmarks Radio.

- Da patruljen kommer fram inntar han et eller annet stoff som betjentene ikke vet hva er. Så de tilkaller en ambulanse som kommer og henter mannen, forteller Poul Badsbjerg, vaktsjef i Nordjyllands Politi.

Mannen skal først ikke ha villet si hvilket stoff han tok, men på vei til sykehuset oppga han navnet på en type rottegift.

- Det viste seg at stoffet var veldig giftig, så vi måtte få noen til å rense ambulansen på stedet. Både politibetjenten, pasienten og ambulansepersonell måtte forlate bilen fordi det var så farlig, sier Badsbjerg.

Hendelsen førte til at motorveien måtte stenges av i en time.

I en pressemelding opplyser politiet at de ennå ikke har fått bekreftet at det faktisk er snakk om stoffet 61-åringen oppga, men tre stykker fra redningsselskapet Falck, to politimenn og den 61 år gamle mannen er nå innlagt på sykehus til observasjon.