Politiet skulle sjekke om sjåføren hadde betalt ...

Alligator-biter lå spredt rundt i hele bilen.

UHYGGELIG MØTE: Ville du ha håndhilst på denne? Foto: MyFWC
UHYGGELIG MØTE: Ville du ha håndhilst på denne? Foto: MyFWCVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet fikk seg litt av en overraskelse da de stoppet en bil i Loxahatchee i Florida.

Betjentene, som jobber for Florida Fish and Wildlife Commission (FWC), ville sjekke om føreren hadde betalt for dagspass i viltområdet sør i Florida. I stedet fant de noe som kan minne om en scene fra en skrekkfilm, skriver CNN.

Spredt rundt i bilen kunne de nemlig finne deler av en alligator, som utvilsomt hadde sett sine bedre dager. Et bilde fra innsiden av bilen, som FWC har delt på sin Facebook-side, viser en alligatorfot som stikker ut av et hulrom i dashbordet. 

Luktet ferskt Ifølge FWC skal sjåføren først ha fortalt at kroppsdelene tilhørte en alligator han drepte for noen år siden, men lukten av nyslaktet alligator i bilen fortalte en annen historie.

Etter at politibetjentene forklarte alvoret i saken innrømmet mannen at han hadde drept dyret noen dager tidligere, uten å ha betalt jaktlisens. 

Det er bare lov til å jakte på alligatorer i delstaten mellom 15. august og 1. november, forutsatt at man har betalt for jaktlisens. 

Alligatorsmugleren må nå forberede seg på å betale en bot for smuglingsforsøket.

Kastet alligator inn i restaurant Det mangler ikke på merkelige alligator-historier fra Florida. Så sent som i februar i år ble en 24 år gammel mann arrestert i Palm Beach, siktet for å bruke en alligator som dødelig våpen.

Da 24-åringen hadde fått det han skulle gjennom drive-thru-luka på en Wendy's-restaurant, skal han ha kastet en 1,1 meter lang alligator gjennom vinduet før han kjørte av gårde uten å betale.

I Cypress Hill i Florida kan man dessuten besøke alligatoren Donald Trump - et dødelig beist med kannibalistiske tendenser og knøttliten hjerne.