Politiet skulle sjekke om sjåføren hadde betalt ...

Alligator-biter lå spredt rundt i hele bilen.

UHYGGELIG MØTE: Ville du ha håndhilst på denne? Foto: MyFWC
UHYGGELIG MØTE: Ville du ha håndhilst på denne? Foto: MyFWC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet fikk seg litt av en overraskelse da de stoppet en bil i Loxahatchee i Florida.

Betjentene, som jobber for Florida Fish and Wildlife Commission (FWC), ville sjekke om føreren hadde betalt for dagspass i viltområdet sør i Florida. I stedet fant de noe som kan minne om en scene fra en skrekkfilm, skriver CNN.

Spredt rundt i bilen kunne de nemlig finne deler av en alligator, som utvilsomt hadde sett sine bedre dager. Et bilde fra innsiden av bilen, som FWC har delt på sin Facebook-side, viser en alligatorfot som stikker ut av et hulrom i dashbordet. 

Luktet ferskt Ifølge FWC skal sjåføren først ha fortalt at kroppsdelene tilhørte en alligator han drepte for noen år siden, men lukten av nyslaktet alligator i bilen fortalte en annen historie.

Etter at politibetjentene forklarte alvoret i saken innrømmet mannen at han hadde drept dyret noen dager tidligere, uten å ha betalt jaktlisens. 

Det er bare lov til å jakte på alligatorer i delstaten mellom 15. august og 1. november, forutsatt at man har betalt for jaktlisens. 

Alligatorsmugleren må nå forberede seg på å betale en bot for smuglingsforsøket.

Kastet alligator inn i restaurant Det mangler ikke på merkelige alligator-historier fra Florida. Så sent som i februar i år ble en 24 år gammel mann arrestert i Palm Beach, siktet for å bruke en alligator som dødelig våpen.

Da 24-åringen hadde fått det han skulle gjennom drive-thru-luka på en Wendy's-restaurant, skal han ha kastet en 1,1 meter lang alligator gjennom vinduet før han kjørte av gårde uten å betale.

I Cypress Hill i Florida kan man dessuten besøke alligatoren Donald Trump - et dødelig beist med kannibalistiske tendenser og knøttliten hjerne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer