FRAKTET BORT: Her blir den avdøde kvinnen fraktet bort. Nå slår politiet drapsalarm etter likfunnet på Grorud. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet
FRAKTET BORT: Her blir den avdøde kvinnen fraktet bort. Nå slår politiet drapsalarm etter likfunnet på Grorud. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / DagbladetVis mer

Politiet slår drapsalarm etter likfunn på Grorud

Vet ikke hvem den døde kvinnen er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo-politiet holder i ettermiddag en pressekonferanse om etterforskningen etter at en død kvinne ble funnet i en leilighet på Grorud i går.

- Kvinnen kan ha ligget død en tid, og vi har ikke fastslått identiteten på kvinnen, opplyser politioverbetjent Grete Metlid i Oslo politidistrikt.

- Politiet slår drapsalarm basert på obduksjonen av kvinnen, og opplysninger samlet inn i går og i dag, sier politioverbetjenten.

Huseier varslet - Utleier av leiligheten tok kontakt med politiet, på bakgrunn av flere observasjoner, sier Metlid.

- Utleier hadde et naturlig ærend på stedet, gjorde første observasjon og varslet politiet, sier Metlid.

Metlid opplyser at politiet ikke vil gå ut med opplysninger om kvinnen siden hun ikke er identifisert, og pårørende dermed ikke er varslet.

- Vi vet ikke hvem vi har funnet, slår hun fast.

- Vi går ikke ut med verken funn på stedet eller opplysninger om skader, sier Metlid, som opplyser at politiet har utført teknisk og taktisk etterforskning hele gårsdagen og i dag. Politiet vil ikke gå inn på om noen er misten
kt i saken, men sier:

- Vi har ingen siktet i saken.

- Hørte fest I går kveld opplyste politiet at det var en kvinne som var funnet død, og at tekniske og taktiske undersøkelser ble iverksatt. Avdøde ble båret vekk fra stedet litt før klokka 17 i går.

Bente Dulum, som bor ved siden av huset der kvinnen ble funnet død, fortalte Dagbladet i går at hun aldri hadde bevitnet noe mistenkelig i den aktuelle boligen, men forteller om en fest lørdag.

- Vi overhørte noen festligheter i helga, mannen min og jeg, men det var ikke noe utenom det vanlige. Ingen kjefting, bråk eller krangel, sier Dulum.

Hun kjenner ikke til den eller de som bor i huset, men sier hun tror det dreier seg om leietakere av en leilighet i huset.

- Jeg er litt nysgjerrig av meg, men har ikke observert annet enn festen på lørdag. Jeg vet ikke hvem som bor der, men jeg har aldri merket noe utenom det vanlige, sier hun til Dagbladet.

ETTERFORSKER: Politioverbetjent Grete Metlid i Oslo politidistrikt informerte pressen i ettermiddag. Foto: Lars Thorvaldsen
ETTERFORSKER: Politioverbetjent Grete Metlid i Oslo politidistrikt informerte pressen i ettermiddag. Foto: Lars Thorvaldsen Vis mer