Politiet slipper nye bilder av drapsofferet og hennes siktede ektemann

Ønsker å få inn mest mulig informasjon om deres bevegelser.

NYE OVERVÅKINGSBILDER: Politiet går nå ut med nye bilder av offeret og siktede i drapssaken på Hamar. Foto: Politiet
NYE OVERVÅKINGSBILDER: Politiet går nå ut med nye bilder av offeret og siktede i drapssaken på Hamar. Foto: PolitietVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet går nå ut med nye bilder av offeret og siktede i drapssaken på Hamar.

- Politiet ønsker å få mest mulig informasjon om bevegelsene til den drepte kvinnen og hennes ektemann som er siktet i saken. Alle bildene er fra formiddagen tirsdag 28. oktober, skriver Hedmark politidistrikt i en pressemelding.

Politiet opplyser at offeret gikk på en buss på Ormseter tirsdag 28. oktober klokka 10.30. Hun hadde da med seg ei barnevogn.

Barnevogna Klokka 10.53 gikk hun av bussen i krysset ved Skolegata og Grønnegata, og på samme sted klokka 10.54 møtte hun det politiet antar er siktede.

I Furnesvegen på motsatt siden av butikken Spar Sannerud har politiet bilde av siktede og barnevogn da de går på en buss tilbake til Ormseter. Da er klokka 12.42.

Barnevogna er mørk og med turkise detaljer og turkis kalesje.

Nekter straffskyld Politiet ønsker informasjon fra folk som kan ha sett noe.

- Politiet ønsker å få inn observasjoner av personene på bildene tirsdag 28. oktober i tidsrommet 10.45-12.15. Alle som kan ha sett de alene eller sammen i fra Grønnegata, rundt i Hamar sentrum, vestover fra sentrum mot Stormyra (Jorkjend-bygget) eller retning mot Furnesvegen ber vi om å ta kontakt med oss på vår tipstelefon 40 60 28 00 eller epost; tips-hedmark@politiet.no, skriver politiet.

GIKK PÅ BUSS: Politiet sier offeret gikk på en buss på Ormseter tirsdag klokka 10.30. Hun hadde med seg barnevogn. Foto: Politiet
GIKK PÅ BUSS: Politiet sier offeret gikk på en buss på Ormseter tirsdag klokka 10.30. Hun hadde med seg barnevogn. Foto: Politiet Vis mer

Politiet fikk meldingen om at en kvinne var funnet død av tilfeldig forbipasserende tirsdag 28. oktober  i 13-tida.

Politiet sperret umiddelbart av et større område rundt et nedlagt garasjeanlegg noen få kilometer utenfor Hamar sentrum.

Kort tid etter likfunnet, meldte en familie en kvinne sent i 20-åra savnet.

Varetektsfengslet Den drapssiktede ektemannen til den afghanske kvinnen som ble funnet drept i Hamar tirsdag, ble i går varetektsfengslet i fire uker i Hedmarken tingrett. Han nekter straffskyld.

GIKK AV BUSSEN: Klokka 10.53 gikk hun av bussen i krysset ved Skolegata og Grønnegata, og på samme sted klokka 10.54 møtte hun det politiet antar er siktede. Foto: Politiet
GIKK AV BUSSEN: Klokka 10.53 gikk hun av bussen i krysset ved Skolegata og Grønnegata, og på samme sted klokka 10.54 møtte hun det politiet antar er siktede. Foto: Politiet Vis mer

— Han sier at han ikke har noe med drapet å gjøre, sier mannens forsvarer, advokat Jostein Løken til NTB lørdag ettermiddag.

Den 37 år gamle mannen varslet på forhånd at han ville godta politiets krav om varetekt. Fengslingsmøtet gikk derfor som kontorforretning.

- Han er fengslet med brev- og besøksforbud og er underlagt to ukers full isolasjon, sier politiadvokat André van der Eynden i Hedmark politidistrikt til NTB.

GIKK PÅ BUSSEN: I Furnesvegen på motsatt siden av butikken Spar Sannerud har politiet bilde av siktede og barnevogn da de går på en buss tilbake til Ormseter. Da er klokka 12.42. Foto: Politiet
GIKK PÅ BUSSEN: I Furnesvegen på motsatt siden av butikken Spar Sannerud har politiet bilde av siktede og barnevogn da de går på en buss tilbake til Ormseter. Da er klokka 12.42. Foto: Politiet Vis mer

Han forteller at politiet, fortsatt med bistand fra Kripos, vil arbeide med etterforskningen gjennom helgen. Mannen, som ble pågrepet torsdag, er siktet for forsettlig drap på den 27 år gamle ektefellen som tirsdag ble funnet drept i området bak kjøpesenteret Maxi Storsenter på Hamar.

BARNEVOGNA:Barnevogna er mørk og med turkise detaljer og turkis kalesje. Foto: Politiet
BARNEVOGNA:Barnevogna er mørk og med turkise detaljer og turkis kalesje. Foto: Politiet Vis mer