Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet slo til mot hjemmefest - 16 pågrepet for narkobruk

Møtt av cannabislukt i døra.

FIKK TIPS: Tromsø-politiet fikk tips om narkotikabruk på en hjemmefest natt til 1. mai - og slo til. Foto: Illustrasjonsfoto NTB Scanpix
FIKK TIPS: Tromsø-politiet fikk tips om narkotikabruk på en hjemmefest natt til 1. mai - og slo til. Foto: Illustrasjonsfoto NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi kom inn i en leilighet hvor det var mye folk. Vi brukte det vi hadde av patruljer og ressurser til å få kontroll. 16 personer ble pågrepet og fraktet til arresten, siktet for narkotikabruk, sier operasjonsleder Kåre Munkvold i Troms politidistrikt til NTB.

Politiet hadde fått tips om festen, og da patruljene ankom stedet, var det lukt av cannabis som møtte dem. De pågrepne ble løslatt etter å ha avgitt urinprøve.

- Det er lenge siden det har vært så fullt i arresten som i natt. Vi begynner å bli ferdige med arbeidet. Det opprettes sak på samtlige 16 personer, opplyser Munkvold.

NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media