Politiet slo til mot opp mot 15 boliger, Lime-butikker og forretningslokaler i koordinert megaaksjon

Mer enn ti personer pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LØRENSKOG/OSLO (Dagbladet): Klokka 08 i dag iverksatte Romerike politidistrikt en samordnet aksjon med støtte fra flere politidistrikter fra Østlandet, Kripos, Tollvesenet og Skatteetaten mot dagligvarekjeden Lime Minipris som har omtrent 30 butikker i Oslo og rundt om på Østlandet.

Flere enn ti personer ble pågrepet i aksjoner mot nærmere 15 boligadresser i morgentimene i dag. Et par timer senere slo aksjonsgruppa til mot flere Lime-butikker i Norge og foretar ransakinger i kjedens butikker. Dagbladet vet at politiet også ransaker andre forretningslokaler i forbindelse med saken. Totalt deltar over 150 tjenestemenn i den enorme aksjonen.

For tre uker siden ble sjefen for franchiseselskapet, Sajjad Hussain, pågrepet og siktet for grov menneskehandel, men arrestasjonen ble etter alt å dømme framskyndet fordi han var på vei til utlandet. Hussain sitter ennå varetektsfengslet.

Sjefen varetektsfengslet Hussain var fra før i søkelyset for store moms- og skatteunndragelser etter razziaer mot butikker han tidligere drev som Joker- og Spar-filialer i 2010, før Lime-profileringen startet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer