Gutt (1) døde i barnehagen:

Politiet snart ferdige med etterforskningen

Flere nye avhør er gjennomført etter at en gutt (1) døde i barnehagen Paradis i Bergen. Fremdeles har tre personer status som mistenkt.

OMKOM: Barnet ble funnet hengende bevisstløs med en stropp rundt halsen i Akasia Paradis barnehage i Bergen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
OMKOM: Barnet ble funnet hengende bevisstløs med en stropp rundt halsen i Akasia Paradis barnehage i Bergen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet jobber fremdeles med etterforskningen etter at en gutt (1) ble hengende fast i en barnevogn og døde i Bergen 3. januar. To måneder etter dødsulykka i Akasia Paradis barnehage, nærmer politiets arbeid seg slutten.

- Vi avslutter sannsynligvis etterforskningen i løpet av mars. Situasjonen er den samme og tre personer har fortsatt status som mistenkt, forteller politiadvokat Eli Valheim til Dagbladet.

I slutten av januar gjennomført politiet og Kripos en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at ettåringen mistet livet. Siden har det blitt gjennomført en rekke avhør.

- Jeg kan bekrefte at det er gjennomført flere avhør i nyere tid. Men hva innholdet i disse har vært, vil jeg ikke gå inn på, sier Valheim, som heller ikke vil opplyse hvorvidt de vil bli be om at det tas ut tiltale mot noen av de tre mistenkte.

Innførte «sovevakter»

Det var klokka 12.10 den 3. januar at politiet fikk melding om ulykken. Den ett år gamle gutten ble i etterkant fraktet til Haukeland universitetssykehus. Tilstanden ble karakterisert som kritisk. Etter to dager kom sjokkbeskjeden - guttens liv ikke sto til å redde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer