Foto: Thames Valley Police
Foto: Thames Valley PoliceVis mer

Politiet snublet over «cannabis­plantasje» - la igjen kjærlig hilsen

- Det er bare å ringe meg, så kan vi komme fram til en avtale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fra tid til annen forsøker politiet seg som humorister i sosiale medier, med blandet hell. Dersom man skal basere seg på reaksjonen i sosiale medier, så har politiet i Thames Valley i England i det minste delvis truffet med sitt seineste forsøk.

For da politiet slo til mot en «cannabisplantasje» skjult i skogen like ved Oxford, sørget de for å legge igjen en lystig beskjed til den eller de som eier plantene.

«Oooops. Beklager at vi ikke traff hverandre. Men det er bare å ringe meg på 101 (tilsvarende 02800 i Norge, red.anm.) så vi kan komme fram til en avtale. Kjærlig hilsen TVP (Thames Valley Police)».

Lappen ble festet til en grein og etterlatt som en melding til en planteeier med i overkant grønne fingre.

Politiet opplyser at de fikk et tips om det som beskrives som en cannabisplantasje skjult i skogen like ved Oxford.

Plantene har nå gått opp i røyk, og således fullbyrdet sin skjebne. Men trolig ikke til glede for «gartnerne» som hadde plantet dem. Politiet skriver nemlig på Twitter at plantene er beslaglagt og destruert.

Politiet opplyser på Twitter at ingen så langt har benyttet seg av tilbudet om å slå av en prat.

Mens flere hyllet politiet på Twitter med meldinger som «strålende humor» og «fantastisk jobbet», reagerer andre på at politiet bruker ressursene sine på å «grave opp ufarlige planter».