Politiet søker fornærmede

Politiet oppfordrer personer som har blitt utsatt for straffbare forhold i forbindelse med en ungdomsfest på Snarøya i Bærum om å ta kontakt med politiet.

SNARØYA: Politiet oppfordrer til å melde seg dersom noen har blitt utsatt for straffbare handlinger på Snarøya lørdag kveld. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag formiddag opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt at det har blitt opprettet straffesaker om knivran, knivtrusler og vold etter en ungdomsfest på Snarøya i Bærum lørdag kveld.

Politiet oppfordrer til å melde seg dersom noen har blitt utsatt for straffbare handlinger på Snarøya lørdag kveld.

- Vi har ikke pågrepet noen på nåværende tidspunkt. Det var mange ungdommer på stedet, og vi har ikke snakket med alle. Nå oppfordrer vi folk som har blitt utsatt for straffbare handlinger om å ta kontakt med politiet, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand til Dagbladet.

- Mistenker dere at det kan være flere fornærmede?

- Først fikk vi melding om ran og knivtrusler, og seinere ble vi varslet om knivran. Hendelsene fant sted til omkring samme tid, så vi kan ikke utelukke at flere kan ha blitt utsatt for straffbare handlinger.

Hekkelstrand opplyser at de har sikret spor, vitneforklaringer, videoer og stoppet busser i området.

- Vi har gode spor å jobbe videre med.

Innledningsvis ble politiet varslet om skyting, som førte til at bevæpnet politi rykket til stedet. Politiet ble også varslet om støy og skadeverk på en bil og en bolig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer