Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet stanset bil etter biljakt i Oslo. Fant skadet gutt (17) i bagasjerommet

Beskriver personen som «bortimot livløs».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet melder natt til søndag at de fant en skadet person i bagasjerommet på en bil de stanset etter en biljakt i Oslo.

- Vi fikk melding 02.23. Det var et vitne på Vestli som varslet om at en person var kastet inn i bagasjerommet på en stasjonsvogn av to til fire personer, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

- Vi fanget opp bilen etter kort tid, og ville stoppe den for å sjekke situasjonen. Bilen ville ikke stanse for kontroll, den kjørte fra Vestli mot sentrum. Vi avbrøt forfølgelsen, men fanget den opp igjen nede på Grünerløkka, der bilen ble stanset, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Fraktet til sykehus I bilens bagasjerom fant politiet en 17 år gammel gutt de beskriver som «bortimot livløs». 

- Han hadde lite puls, ifølge patruljen. De har førstehjelpsutdanning og foretok en «load and go», der de tok mannen over i sin bil og kjørte direkte til Ullevål sykehus, sier Krokan. 

Guttens tilstand er ikke kjent og det har ikke vært mulig å avhøre ham om hendelsesforløpet.

De fire personene i bilen, som er født mellom 1996 og 2001, ble alle anholdt. 

Ikke avhørt Krokan kan per nå ikke si noe om hvorvidt det er noen forbindelse mellom gutten i bagasjerommet og mennene i bilen.

Guttens tilstand er ikke kjent, men politiet er på Ullevål sykehus sammen med Kriminalvakta og håper å få avhørt mannen.

- Saken, slik den står nå, etterforskes av Stovner politidistrikt. Spesialenheten er varslet, som vanlig er når det har vært en bilforfølgelse, sier Krokan.

Kriminalvakta opplyser til Dagbladet klokka seks søndag morgen at gutten fremdeles er på sykehus og at det ikke vil bli foretatt noe avhør før seinere ut på dagen.

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media