Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet stengte bordell i Bergen

Politiet i Bergen slo i dag tidlig til mot et bordell i byen. Fire kvinner er inne til avhør og blir sannsynligvis kastet ut av landet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fire kvinnene er fra Russland og Litauen og hevder at de er i Norge som turister. Politiet mener derimot at de er i Bergen for å selge seksuelle tjenester, skriver Bergens Tidende.

I dag morges fikk politiet melding om en vannlekasje i en bygård i Strømgaten. I den forbindelse dukket det opp to kvinner fra Russland og to fra Litauen. Russerne skal kun ha vært i Norge i noen få dager og mangler visum. Kvinnene fra Baltikum har vært i Norge i flere uker.

Det er lovlig å selge seksuelle tjenester i Norge, men forbudt å leie ut lokaler til prostitusjonsvirksomhet. Huseieren som leier ut leiligheten kan dermed bli dømt for brudd på den såkalte hallikparagrafen.

- Vi er svært interessert i å komme i kontakt med huseieren, men har ikke oppnådd kontakt, sier politiavdelingssjef ved utlendingsavsnittet, Einar Bratli, til Bergens Tidende.

Kvinnene kan nå bli kastet ut av landet i løpet av få dager.

- Kvinnene har ikke økonomiske midler til å klare seg her. De har også ytret ønske om å få reise hjem, sier Bratli.

Hele Norges coronakart