Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Politiet stjal sykkelen min

TRONDHEIM (Dagbladet): Student Per Magnus Løvold (22) kjøpte seg sykkel på en politiauksjon i Trondheim. Tre uker seinere beslagla politiet sykkelen de selv hadde solgt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var den tidligere eieren som hadde sett sykkelen stå parkert ved universitetssenteret. Han varslet politiet, som kom og klippet over Løvolds to sykkellåser. Deretter ble tohjulingen levert til den forrige eieren, som ble frastjålet sykkelen for et års tid siden. Han skal ha fått 6000 kroner i forsikringsutbetaling for tapet.

- Rent juridisk er det ingen tvil om at det er jeg som nå er eier av sykkelen. Den forrige eieren forsto heldigvis dette, sier Løvold.

- Da jeg ikke fant igjen sykkelen min, måtte jeg ta en rekke telefoner for å få greie på hva som hadde skjedd. Ved politikammeret ble jeg satt over til åtte personer, uten at noen var villige til å hjelpe meg. Han reagerer på at politiet ikke sjekket opp sykkelen i sine egne registrer før de troppet opp på universitetet og beslagla sykkelen. I tillegg reagerer Løvold på at politiet ikke har erstattet de to sykkellåsene som ble ødelagt. Det har ikke lykkes Dagbladet å få noen ved Trondheim politikammer til å kommentere denne saken.

SYKKELROT:</B> - Politiet stjal sykkelen min, og de har ikke løftet en finger for å ordne opp i rotet de har stelt i stand, sier en fortørnet Per Magnus Løvold til Dagbladet. Han måtte selv ta kontakt med den tidligere eieren, og få denne til å ringe politiet, før han kunne få sykkelen tilbake.