UTE PÅ TUR: Politimennene gjorde store øyne da de oppdaget hva som var i bilen som ble stoppet fordi den hadde nedslitte dekk. Foto: NYROKSRPG / TWITTER.COM
UTE PÅ TUR: Politimennene gjorde store øyne da de oppdaget hva som var i bilen som ble stoppet fordi den hadde nedslitte dekk. Foto: NYROKSRPG / TWITTER.COMVis mer

Politiet stoppet bilfører med sau i bagasjerommet. - Tok den bare med til McDonald's

- Noen tar med hunden i bilen. Jeg tar med sauen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): North Yorkshire-politiet kom i går over en bilfører som var ute på en skikkelig bææærtur (beklager).

Da de britiske politimennene skulle kontrollere en mann som kjørte en Peugeot 206 med to nedslitte dekk, oppdaget de nemlig at mannen også hadde en sau i bagasjerommet. De la i går ut et bilde av dyretransporten på Twitter og bemerket at det hele knapt var mulig å tro.

En talsperson for politiet sier til Telegraph at mannen forklarte at han bare ville ta med sauen en tur innom McDonald's.

- Han sa til dem: Noen tar med hunden i bilen. Jeg tar med sauen. Han ville bare ta en tur og bestille mat via drive in-løsningen, sier talspersonen.

Og om du irriterte deg over bæææ-ordspillet i starten av teksten, er det ikke sikkert du vil like hva North Yorkshire-politiet svarte på Twitter da vi spurte om tillatelse til å bruke bildet deres:

- Ikke noe problem. Herregud, saken har blitt internasjonal. Bare synd det var en Peugeot og ikke en Fjord :)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram