Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet stoppet dem som kjørte for sakte

Fikk tilsnakk.

MYE TRAFIKK Påsken er høysesong for trafikkulykker. Derfor er det ofte trafikkkontroller. I Sogn og Fjordane vinket de inn flere enn fartsbøllene. Dette bildet er fra en tidligere aksjon.  Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
MYE TRAFIKK Påsken er høysesong for trafikkulykker. Derfor er det ofte trafikkkontroller. I Sogn og Fjordane vinket de inn flere enn fartsbøllene. Dette bildet er fra en tidligere aksjon. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Når utrykningspolitiet steller seg opp langs veiene, deles det ut tusenvis av kroner i bøter til folk som kjører over fartsgrensen.

Andre påskedag fikk flere bilførere forelegg av politiet i Sogn og Fjordane. Men i tillegg vinket de inn bilister som kjørte for sakte, skriver NRK.

- Vi har stoppet noen som tydeligvis er litt sinker i trafikken. Vi har snakket til dem og minnet dem om å slippe andre biler forbi, sier Einar Vereide i UP til NRK.

Ingen fikk riktignok bot for å kjøre langt under fartsgrensa, men utrykningspolitiet ga tilsnakk til saktekjørerne og beskjed om å følge med i speilet.

- Når farta går ned mot 60 i 80-sonen, begynner folk å irritere seg, da får man de unødvendige og farlige forbikjøringene, sier han til NRK.

Lurer du på hvor stor boten er for å kjøre for fort? Her er oversikten.

Hele Norges coronakart