Politiet stoppet russefest i Oslo

Kastet stein mot politibil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet måtte bistå ambulansepersonell og stoppet en russefest i Lørenhallen i Oslo lørdag kveld. Ungdommene ser ut til å være russekullet 2019.

- Når vi ser på alderen til de involverte og andre opplysninger vi har, tyder det på at dette er ungdommer som er russ først i 2019, sier operasjonsleder Marianne Heidenstrøm i Oslo politidistrikt til NTB.

Hun forteller at politiet ble kalt ut for å bistå ambulansepersonell på stedet.

- De fikk ikke gjort det de skulle, blant annet fordi det var så mye beruset ungdom. Noen av ungdommene kastet også stein mot en brannbil og en politibil. Vår oppgave ble å håndtere ordensforstyrrelse og de berusede ungdommene, sier operasjonslederen og legger til at det ikke er meldt om alvorlige personskader.

Noen festdeltakere valgte på et tidspunkt å tømme ut en del salmiakk, noe som gjorde at mange valgte å dra fra stedet frivillig. Deretter søkte brannvesenet gjennom hallen for å forsikre seg om at alle var ute.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer