<strong>POLITIAKSJON:</strong> Et titalls politipatruljer jakter på to bevæpnede ranere etter gullsmedranet. Huset på bildet er ikke boligen som politiet stormet. Foto: Lasse Ljung/Nyhets Foto
POLITIAKSJON: Et titalls politipatruljer jakter på to bevæpnede ranere etter gullsmedranet. Huset på bildet er ikke boligen som politiet stormet. Foto: Lasse Ljung/Nyhets Foto Vis mer

Politiet stormer hus i Sandefjord

Etter væpnet ran av gullsmed.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Akkurat nå stomer politiet et hus i Sandefjord. En bevæpnet patrulje med skjold og skuddsikker vest har tatt seg inn huset på bakgrunn av informasjon fra vitner.

Politiet har tatt en mann inn til avhør, men det er ukjent om han har befatning med saken, melder Sandefjords Blad.

Den ene personen skal ha hatt en hammer, mens vitner sier at den andre kan ha hatt en pistol.

Politiet har bevæpnet seg - Vi er i søksfasen fortsatt, og har ikke pågrepet noen, sier operasjonsleder Cathrine Klæstad til Dagbladet.

Et titalls patruljer er ute på saken, og bevæpnet politi har stengt av gater i sentrum i jakten på ranerne. Vitner har beskrevet to menn i 20-30-års alderen, der den ene skal ha snakket et utenlandsk språk.

- Vi vet ikke mer om disse, de var godt tildekket under ranet, sier Klæstad.

Ranerne skal ha kommet seg avgårde med klokker til en ukjent verdi.

To ran på to uker - Politiet mottok melding om ranet klokka 12.40. To personer har knust montere og løpt fra stedet, skriver politiet i en pressemelding.

Ingen er så langt meldt fysisk skadd etter ranet.

- Jeg så to menn komme løpende ut av butikken med hettegensere og tildekket ansikt. De bar på en bag, sier Jan Arne Langevei til Sandefjords Blad.

Ifølge Sandefjords Blad ble samme gullsmed utsatt for et ran for 12 dager siden. Raneren, som forsvant på sykkel, er ennå ikke tatt.

Dagbladet.no kommer med mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer