Politiet stormet sexklubb

Innehaveren av en erotisk klubb i Trondheim er siktet for å ha vist utuktige filmer. Politiet stormet klubblokalene i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiets razzia mot den erotiske klubben Club 4 i Trondheim i natt har ført til sterke reaksjoner blant gjestene. Ifølge vitner stormet et 20-talls politifolk inn i lokalene ved halv to-tiden natt til lørdag. Dagbladet ble kontaktet av et fortvilet ektepar som mente de ble behandlet som kriminelle.

- Jeg synes det er uhørt. Ekteparene ble skilt fra hverandre og kvinnene ble behandlet som prostituerte, sier ektemannen og trebarns-faren Dagbladet snakket med. Flere av gjestene gråt, og de syntes det var forferedelig at de ikke ble fortalt hva som skjedde. De fikk heller ingen forklaring på hvorfor de ble satt på glattcelle.

Politiinspektør Per Morten Brobakke opplyser til Dagbladet at to personer er siktet for overtredelse av straffelovens paragraf 211, der det heter at det er straffbart å holde offentlige utuktige forestillinger.

Ifølge Adresseavisen skal minst to profesjonelle strippere fra utlandet være blant de anholdte. Stripperne var på gjennomreise i Trondheim.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer