Politiet: Synkehull var tett kumlokk

Klokka 07.15 i morges tvitret politiet om et synkehull i Oslo. En snau time senere fant de ut at det var et tett kumlokk.

- Det viser seg ikke å være et synkehull. Kun et kumlokk som var tett, meldte Oslo-politiet på Twitter like etter 08.15.

En time tidligere ble politiet varslet om en vannlekkasje av Vann- og avløpsetaten like ved Ullernåsen T-bane. Da trodde de at det var snakk om et synkehull.

- Vi fikk melding om det klokka 07.15, da var avløpsetaten allerede på stedet. En bil lå på siden ved et synkehull, og det var ingen i bilen. Det er snakk om store vannmengder, sa operasjonsleder i Oslo-politiet Kim Vindsland til NTB.

Politi på stedet meldte om rundt 70 centimeter vann i veibanen. Det hadde vært en stor vannlekkasje på grunn av et sprukket rør.

Vann- og avløpsetaten var på plass med tankbiler for å få bort vannet. Politiet bisto med trafikkdirigering, og den skadde bilen ble hentet av et bilbergingsselskap. Foruten skade på veien og bilen ble det ikke rapportert om skader på personer eller eiendom.