Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet taus om prest på Nordmøre

Politiet har lagt et taushetens slør over en anmeldelse mot en sogneprest på Nordmøre. Sognepresten ble i begynnelsen av desember anmeldt av en kvinnelig vikarprest for å ha utnyttet sin stilling som åndelig veileder til utuktig omgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sunnmørsprest incestsiktet

Dette bekrefter politiadjutant Anette Vangsnes overfor NTB. Men Vangsnes vil ikke svare på spørsmålet om sognepresten er avhørt og hvorvidt han har status som siktet. Hun begrunner dette med personhensyn.

- Det er små bygder på Nordmøre og identifiseringen blir enkel. Derfor ønsker vi ikke å kommentere denne saken ytterligere, sier hun.

Også i en utuktsak på Sunnmøre hvor en prest er involvert, har påtalemyndigheten vært mer forbeholdne enn vanlig med å kommentere fakta i saken. Begge steder avviser politiet at dette skyldes at anmeldte/siktede er en prest.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling