Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet tier rundt etterforskning

Omstendighetene rundt drapet på den 27 år gamle kvinnen som ble funnet i Bergen i går, er så spesielle at politiet ikke vil si noe som helst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 50 år gammel mann er siktet for drapet og vil mandag bli framstilt for varetektsfengsling i Bergen tingrett. Mannen ble pågrepet etter at han natt til fredag selv ringte til politiet og meldte fra om at det var en død kvinne i en leilighet i Laksevåg i Bergen.

Mannens advokat, Stein Erik Ottesen, sier til NTB at siktede ikke erkjenner straffskyld.

Siktede preget

Etter at han ble pågrepet, satt 50-åringen fram til fredag kveld i innledende avhør.

Politioverbetjent Tove Lian Mathiesen sier til NTB at mannen er preget av det som er skjedd, men at han har forklart seg greit under avhørene. Hun vil ikke komme inn på hva som så langt er kommet fram i mannens forklaring.

Politiet vil heller ikke si noe om hva slags forhold det har vært mellom drapssiktede og den 27 år gamle kvinnen, annet enn at de to ikke skal ha vært samboere. Hvordan kvinnen ble drept og hva som skal ha vært motivet for drapet, vil politiet heller ikke gå ut med.

Spesielle omstendigheter

- Er det spesielle årsaker til at politiet er ekstra varsomme med å kommentere denne saken?

- Ja, det er litt spesielt, så spesielt at jeg ikke vil kommentere det, sier Lian Mathiesen.

Etter fredagens avhør og tekniske undersøkelser i leiligheten der kvinnen ble funnet, har etterforskerne tatt fri i helgen.

- Vi har valgt å ikke ha noen spesielle gjøremål i denne saken nå i helgen. Vi følte at vi hadde bra kontroll etter arbeidet som ble gjort fredag, sier Lian Mathiesen til NTB.

Avhørene av siktede vil bli tatt opp igjen over helgen. Ifølge politiet kan det også bli aktuelt med ytterligere undersøkelser i leiligheten der kvinnen ble funnet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media