«Politiet til stedet vi dro, tok kølla og i hodet vi slo»

Men nå er det slutt på Twitter-rim fra politiet i Agder.

HVERDAG UTEN RIM: Agder politidistrikt skal nå slutte med muntre meldinger på rim på Twitter.  Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien,  NTB Scanpix.
HVERDAG UTEN RIM: Agder politidistrikt skal nå slutte med muntre meldinger på rim på Twitter.  Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien,  NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Agder-politiet har fått mye ros for sine muntre meldinger på Twitter – gjerne på rim.

Det har imidlertid også vanket ris, og nå setter ledelsen foten ned.

Tidligere i sommer beskrev operasjonsleder Per Kristian Klausen avlivingen av ei måke slik på Twitter : «En måke med brekt vinge, fikk en dame til å ringe. Politiet til stedet vi dro, tok kølla og i hodet vi slo, takk for alt hvil i fred og ro».

Ifølge Fædrelandsvennen var denne og andre meldinger på rim avgjørelsen for at fungerende stabssjef Jon Kvitne nå setter punktum for meldinger på rim. Politidistriktet har fått reaksjoner både på sosiale medier og i brevs form.

Forlegenhet

– Vi skal ikke sette en tredjeperson i forlegenhet, siden det som regel er andre involverte i de forholdene vi driver på med, sier Kvitne, som likevel ikke vil nekte operasjonslederne å framstå med «et glimt i øyet av og til».

Operasjonslederne i landets sørligste politidistrikt er ikke de eneste som har utmerket seg med humor på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer